Vedrørende gangbare råd, solfilm og arbejdsklima

Min arbejdsplads er totalt indelukket og varmt så snart vejret er godt så jeg er styrtende lydhør når jeg tænker på det nye jeg har hørt om: Solfilm » http://prodesign.dk/solfilm/,. Hvis vi forsøger at koncentrere os ved computeren, imens der bliver totalt hedt når der er solskin, er det bestemt en sag, som ulejliger. Kollegerne og jeg går efter at få luft ved at åbne vinduerne, men med en placering lige nær Lyngbyvejen, så der er virkelig meget larm fra trafik og byggeri, hvis vi lukker vinduerne op.

Det utilstrækkelige indeklima på arbejdet omtalte jeg hos en veninde, og hun fortalte som svar at der findes solfilm, hvilket jeg aldrig har hørt om. Solfilm er sådan noget, man kan erhverve sig til vinduerne eller som anvendes som et gardin. Vinduesfilmen burde så gøre indeklimaet rarere og mindske varmen.

Her efter at jeg har snakket med lederen og tillidsmanden på kontoret, er de lykkeligvis samstemmige og kom frem til, at tanken om solfilm er som et godt valg. Den høje høje temperatur gi’r både hovedpine, utilpashed og manglende koncentration iblandt kollegerne og jeg. Ih det kommer til at blive ubegribelig tiltrængt at se indvirkningen af solfilm.

Jeg har fundet nogle firmaer, der kommer solfilm over samtlige af vinduerne som sådan noget folie. Det er sgu da smart og forhåbentlig effektivt. Vi på kontoret kan selvsagt stadig have godt af at åbne vinduerne indimellem. Men med hjælp fra solfilm skulle vi kunne nøjes med at åbn for vinduerne i kort tid når dagen starter.