Tanker om arbejdsglæde, middage med familien og plapren omkring hydraulik fittings, hydraulikventiler, hydraulikslanger og hydraulik cylinder

Kender nogle af jer det, når nogen er så begejstrede for deres arbejde, at de i tide og utide ignorerer, det fact at andre ik altid fornemmer til personens branche. Min far har job inden for hydraulik fittings, hydraulikventiler, hydraulik cylinder og hydraulikslanger og ja … modebloggeren her har ingen forestilling om hvad det er for noget. Den gode mand forklarer mig begejstret om hydraulikslanger, hydraulikventiler, hydraulik cylinder og hydraulik fittings og hvordan de anvendes. Og oplysningen går lige igennem på lille mig.

Jeg er næsten underholdt, når min far går igang med at snakke omkring hydraulik fittings, hydraulikslanger, hydraulik cylinder og hydraulikventiler. Så begynder nærmest en tradition, hvor min søster & jeg sukkende kigger i øjnene på hinanden og begge 2 bryder sammen af grin indvendigt uden lyd. Jamen altså .. manden har i flere år haft job inden for hydraulik fittings, hydraulik, hydraulik cylinder, hydraulikslanger og hydraulikventiler og den mand elsker stadig sit job.

Den form for arbejdsinteresse håber jeg at opleve personligt … og derefter kan det være, at jeg frem for at plapre omkring hydraulik cylinder, hydraulik fittings, hydraulikslanger og hydraulikventiler ud af det blå en dag er typen, der ævler konstant om ting der er præcis så passioneret overfor mine egne unger. Grin. Jeg ku’ lige se billedet for mig.