Nye ideer om stropper, gummilister og tilsvarende lister og gas cylinder

Stropper finder man i tøj, lister » https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter, forbinder jeg med dét jeg hellere må huske mens jeg aner ikke en pind om gas cylinder - https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre – og gummilister » https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kantlister,. Min storebror starter på en arbejdsplads, hvor de afsætter gummilister, stropper, gas cylinder & lister. regner ud, så fatter undertegnede ik en dut omkring stropper, gummilister, gas cylinder & lister. Altså … stropper ka’ i min optik fx være anbragt i bussen, som vi passagerer ka’ holde i, eller i mit overtøj, så den kan hænges op. Mens gummilister er noget med at lister i fx brusekabinen. Sådan fra dagligdagen.

Samtale om lister, stropper, gummilister og gas cylinder som arbejdsfelt er lidt nyt for undertegnede. Vi ævler jævnligt jobrelateret, min bror & mig, så lillesøster her ser frem til, hvilke oplysninger Brian vil ævle vedrørende lister, gas cylinder, gummilister og stropper når jobbet er blevet hjemmevandt.

Jeg forstår dette som det er i dag: Stropper af gummi har jeg hørt kan bruges til presenninger, lastbiler og trailere. Gas cylinder kan både anvendes til køkkenlåger, drivhuse og kontorstole, informerer storebror. Udover at funke som en slags fjeder, så har moi ikk rigtigt anet, hvordan den slags gas cylinder decideret kan bruges. Ak ja.